<h2>ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ</h2><p>Μεταφέρουμε έγκυρα και έγκαιρα...</p> <h2>ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ</h2><p>Μεταφορά τώρα με το κλειδί στο χέρι...</p> <h2>ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ</h2><p>Οι τιμές μας είναι μοναδικές...</p>
Previous Next
ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η μεταφορική επιχείρηση Ντότσιας Νικόλαος εδρεύει από το 1988  στην Καρδίτσα Αισώπου 12 και λειτουργεί χρόνια στο χώρο των μεταφορών. Είμαστε χρόνια στο χώρο των μεταφορών και η επιχείρησή μας έχει κερδίσει το σεβασμό με την ποιότητα των υπηρεσιών της.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει και ειδικές μεταφορές. Διαθέτουμε πολλά διαφορετικά μηχανήματα για διάφορους ειδικούς τύπους μεταφορών. Τα ειδικά μας μεταφορικά κάνουν μεταφορές για βαρέα μηχανήματα και αντικείμενα, χωματουργικά μηχανήματα, καθώς και επαγγελματικών βαρέων οχημάτων.

Αναλαμβάνουμε τη φόρτωση, μεταφορά και εκφόρτωση εργοταξίων και βιομηχανιών. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πλήρως εκπαιδευμένο για την ολοκλήρωση όλων των υπηρεσιών που χρειάζεστε.

Έχουμε επενδύσει στα σύγχρονα ιδιόκτητα αυτοκίνητά ειδικών μεταφορών, καθώς και μεγάλα φορτηγά. Ο στόλος μας μπορεί να καλύψει κάθε σας μεταφορική ανάγκη.

Διαθέτουμε και ανατρεπόμενα φορτηγά για ειδικές μεταφορές.

Δουλεύουμε σε όλο το εθνικό δίκτυο αλλά και στο διεθνές. Εξειδικευόμαστε στις μεταφορές ξηράς. Μεταφέρουμε έγκυρα και έγκαιρα...

Ντότσιας Νικόλαος
Διεθνής & Πανελλαδικές Μεταφορές
Καρδίτσα Αισώπου 12
Τηλ. 6970413490, 6980160412whats' up