<h2>ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ</h2><p>Μεταφέρουμε έγκυρα και έγκαιρα...</p> <h2>ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ</h2><p>Μεταφορά τώρα με το κλειδί στο χέρι...</p> <h2>ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ</h2><p>Οι τιμές μας είναι μοναδικές...</p>
Previous Next
ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η μεταφορική επιχείρηση Ντότσιας Νικόλαος εδρεύει από το 1988  στην Καρδίτσα Αισώπου 12 και λειτουργεί χρόνια στο χώρο των μεταφορών. Είμαστε χρόνια στο χώρο των μεταφορών και η επιχείρησή μας έχει κερδίσει το σεβασμό με την ποιότητα των υπηρεσιών της.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά εμπορευμάτων με τα ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα της. Έχουμε την γνώση και την εμπειρία να κάνουμε μεταφορές κάθε είδους. Για τις μεταφορές μας χρησιμοποιούμε τα υποκαταστήματά μας ή το πανελλήνιο δίκτυο διανομής των συνεργατών μας. Είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για την έγκαιρη παραλαβή κάθε μεταφοράς εντός ή εκτός Ελλάδος.

Η εταιρεία αναλαμβάνει την παραλαβή, την συσκευασία, την μεταφορά και την έγκαιρη παράδοση οποιουδήποτε εμπορεύματος. Από μικροεμπορεύματα έως βαρέα φορτία, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος ή του εξωτερικού είμαστε πρώτη στη μεταφορά.

Το μεράκι μας για την σωστή δουλειά είναι που μας έχει κρατήσει τόσα χρόνια στο χώρο. Ο υψηλός πήχης παροχής υπηρεσιών που έχουμε θέσει για εσάς συνθέτουν μια εταιρία που μπορεί να φέρει εις πέρας τη μεταφορά των εμπορευμάτων σας με ασφαλή τρόπο, οικονομικά και στο χρόνο που μας έχετε θέσει.

Η ασφάλεια των αντικειμένων που μεταφέρουμε μας είναι πολύ σημαντική, τηρούμε όλους τους κανόνες ασφαλείας για την μεταφορά κάθε φορτίου. Οι οδηγοί μας είναι έμπειροι και πάντα προσεκτικοί, ενώ το φορτίο ασφαλίζετε όπως πρέπει πάντα.

Ο στόλος μας είναι σε άριστη κατάσταση και πλήρης. Έχουμε φορτηγά διάφορων τύπων για κάθε είδος μεταφοράς. Τα οχήματά μας συντηρούνται και κάνουμε συντήρηση και έλεγχο τακτικά  

Δουλεύουμε σε όλο το εθνικό δίκτυο αλλά και στο διεθνές. Εξειδικευόμαστε στις μεταφορές ξηράς. Μεταφέρουμε έγκυρα και έγκαιρα...

Ντότσιας Νικόλαος
Διεθνής & Πανελλαδικές Μεταφορές
Καρδίτσα Αισώπου 12
Τηλ. 6970413490, 6980160412whats' up